Старши треньорът на Крумовград - Неманя Миланович,  говори за подготовката

...
Старши треньорът на Крумовград - Неманя Миланович,  говори за подготовката
Коментари Харесай

Неманя Миланович: Целта на Крумовград е да остане в елита

Старши треньорът на Крумовград - Неманя Миланович,  приказва за подготовката на тима и задачите за идния сезон, в който отборът ще играе в елита на България.

" Дойдохме през вчерашния ден в Банско и ще останем тук 2 седмици. Както виждате, към този момент разполагаме с 12 играчи, трима от които са вратари. Утре би трябвало да дойдат 3-4 нови играчи, като чакаме в идващите седмици да имаме 4-5 нови играчи, които ще са и българи, и чужденци. Имаме още много работа. Тези играчи, които идват, би трябвало да са качествени, да са по-добри от предходните.

Да, нямаме различен избор с изключение на да играем в Пловдив, само че би трябвало да преодолеем този фактор и би трябвало да се трудим на тренировките и да се борим, с цел да реализираме задачите си през сезона, които са да останем в елита.

Мисля, че имаме финансова и организационна непоклатимост, както и спортна такава. Трябва бързо да преместим организацията от Крумовград в Пловдив, само че ще действаме малко по малко. Надяваме се на добър сезон ", приключи Миланович пред сътрудниците от dsport.
 Крумовград продължава с прехвърлянията
Крумовград продължава с прехвърлянията

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР